Vinterferie-tapet-leg

I vinterferien havde vi besøg af min yngste søster. Hun trængte til at komme lidt hjemmefra, så hun har holdt ferie hos os. Vi fik rigtig hygget, bagt kager og meget andet. Nogle af dagene havde vi krea-hygge, hvor vi malede og satte tapet på nogle ting og sager, som jeg længe har haft planer om at shine op. Nu har jeg fået lakeret de fleste af tingene, så de er endelig blevet færdige. Jeg  manger stadig enkelte ting, men det må vente lidt, da jeg er blevet ramt af influenzaen, som tidligere har angrebet Kasper og pigerne. Jeg håbede, at jeg slap, men det gjorde jeg så ikke. Og der er jo desværre ikke så meget mulighed for at hvile, når jeg er alene hjemme med Iben. Forhåbentlig tager hun en lang middagslur, så jeg kan få sovet lidt. Jeg er helt færdig, både pga sygdom, men også fordi Iben var vågen i 3 timer i streg i nat….

Dåser fra modermælkserstatning, som har fået tapet og lak.

Trækasse, som bliver brugt til ting og sager i køkkenet. Har fået maling,
det skønneste vintagetapet og lak.

Spejl formet som blomst. Har fået maling, tapet og lak. 

Trækasse til Kajas tegneting. Har fået maling, tapet og lak. Den har jeg haft planer om at male og tapetsere i 3 år, så det var vist på tide,  at det skete 😉


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *