Velkommen til min nye blog!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har på det sidste forsømt min gamle blog. Det skyldes i første omgang sygdom hos Iben. I en laaaang periode var hun hjemme hver dag pga. sygdom, og i en stor del af den tid måtte jeg tilbringe det meste af dagen i sofaen sammen med hende og aftenerne i sengen sammen med hende. Jeg fik derfor ikke lavet noget kreativt, og syntes derfor heller ikke, at jeg havde noget at blogge om.

Mens jeg alligevel sad i sofaen sammen med Iben, fik jeg endelig gjort noget ved min efterhånden gamle plan om at lave en ny blog. Jeg var ikke videre begejstret over Blogger, og havde hørt så meget godt om WordPress. Og så var jeg ikke særlig tilfreds med det navn, jeg i sin tid havde valgt mig. Mine mange timer på sofaen endte ud i denne blog. Ægtigt! Navnet forklarer jeg her.

Da Iben endelig var ved at komme sig over virus nr 7, 8, 9 og 10 i år, gik min computer i stykker. Eller dvs. jeg tabte den, og skærmen revnede. Heldigvis har vi en elektronikforsikring, men det tog næsten en måned for dem at fikse computeren. Men nu har jeg den igen, og i mellemtiden har jeg fået lavet en masse kreative ting. Jeg håber, at nogle af mine læsere fra den “gamle” blog vil flytte med herover og fortsat følge med i, hvad jeg laver.

Sættet her har jeg lavet til en god venindes datter. Jerseystof er fra Malika-Rosa. Rib er som altid fra Funkjogging. Kjolemønster er fra Ottobre 1/12, mønster #17. Buksemønster er fra Ottobre 1/12, mønster #2. Begge mønstre er nogle af mine favoritter. Farverne snyder lidt på billedet. Det er farverne på billedet i starten af indlægget, som passer bedst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


7 Responses to Velkommen til min nye blog!

 1. Katrine says:

  Tillykke med den nye blog. Spændt på hvad du har fået lavet☺

 2. Katrine says:

  Tillykke med den nye blog. Spændt på hvad du har i ærmet..

 3. Tillykke med din fine nye blog.

  Jeg startede faktisk med en blog på WordPress, men blev aldrig rigtig tilfreds med den.

  men jeg kan se at du har fået lavet et rigtig flot layout. Måske jeg skal forsøge igen , på et tidspunkt. :o)

  Jeg er staks hoppet med på bloglovin.

  Håber snart at Iben er ovre alt det sygdom ..

  • Judith says:

   Tak og velkommen til 🙂
   Iben har nu haft næsten 4 uger uden sygdom. Vi satser på at det er slut nu. Hun er blevet tjekket hos børnelæge, og har hverken allergier eller immundefekter, så hun har “bare” været ramt af “første vinter i vuggestue”.

   • Lilly says:

    Godt at høre, Judith – jeg var forbi den gamle blog et par gange og var ved at blive noget urolig….men så skrev du heldigvis ‘hos mig’ og jeg kunne se, at du havde fået en ny blog i stedet 😉

    Sikke da en ordentlig og hård omgang I har haft med den bette – håber inderligt at det ‘bare’ var den første vinter i vuggestue! Vi har også været ramt ret hårdt; dog slet ikke i samme grad som jer – Bettefisen har været nede nogle gange, men det er mummy her, der har døjet allermest med ravl og krat, som han tog med hjem! Så meget at jeg nu venter på svar fra lungerøntgen (host host host host host non-stop!)….har dog haft det upåklageligt de sidste par uger, så det var sikkert også ‘bare’ den første vinter for vores vedkommende!

    Anyway, glæder mig til at følge dig her på den nye ‘pind’! KH L

    • Judith says:

     Dejligt at du har fundet herind! Ja, jeg var fraværende ret længe pga. Iben. Men hun har nu været rask lige siden. Helt utroligt. Vi krydser fingre for, at det varer ved!
     Hvor er det synd for dig med al den hoste. Jeg håber virkelig, at det “bare” er “første vuggestuevinter”, og at lungerøntgen ikke viser noget. Det er helt utroligt så meget sygdom de små rollinger kan slæbe med hjem.
     Kh Judith

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *