Ugler

Jeg er hårdt ramt af plukkeveer, så en stor del af hverdagene bliver nu tilbragt på sofaen. Så er det jo godt, at man kan have lidt hæklerier i hånden imens. Den seneste uges tid har jeg brugt på en barnevognskæde med ugler. Opskriften findes her.

Den er blevet meget sød, men det er både første og sidste gang at jeg laver den. Det har taget en evighed at sy alle de mange små dele sammen, og det er min tålmodighed altså ikke til. Jeg er meget mere til de større hækle-projekter. Så nu må jeg lige overveje, hvad jeg skal kaste mig over. Måske skulle jeg prøve at strikke lidt…..


4 Responses to Ugler

 1. Lise says:

  Hvornår har du termin. Kan huske det som var det igår.

 2. Judith says:

  Det er d. 12. juli, så der er ikke så længe til. Heldigvis. Trænger til at få min krop igen uden bækkenløsning, kvalme og hvad der ellers er fulgt med hele denne graviditet 😉

 3. Josefine says:

  Sikke nogle fine ugler, og kan godt forstå at du ikke har lavet flere. Monteringsarbejdet har afholdt mig fra den opskrift.
  Håber på snarlig prinsesse ankomst, så du kan blive fri for dine gener.

  • Judith says:

   Tak. Og ja, det er et kæææmpe monteringsarbejde. Jeg blev bare SÅ træt af alle de bittesmå dele, som skulle sættes sammen. Så kan godt forstå, at du har afholdt dig fra opskriften. Det gør jeg også fremover 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *