Test-kjole #2

Jeg har opdaget mit nye absolutte yndlings-snitmønster: Simplicity 2591. Kjolen er blevet fuldstændig fantastisk og sidder SÅ godt!!!!!!

Test-kjolen er syet i rødt stof med hvide pletter og æbler. Det er købt hos Stof og Stuff engang for læææænge siden. Og jeg elsker allerede kjolen. Nu skal jeg bare beslutte, hvilket stof, jeg skal sy den kjole i, som jeg skal have på til bryllup næste weekend. Det vil nok være lidt for meget med en rød, polkaprikket kjole, selvom den er skøn. Senere skal mønsteret syes op i adskillige andre stoffer, for det her bliver en klassiker!!!!


8 Responses to Test-kjole #2

 1. nej hvor er den bare flot, ja fuldstændig vidunderlig. den klæder dig SÅ godt!! Wauw altså!!
  kh viola

  • Judith says:

   Tusind tak for de søde ord. Og ja, den er bare SÅ fantastisk! Jeg kan slet ikke forstå, hvorfor dette mønster er “out of print”.

 2. Bernie says:

  Hvordan får man fat i det mønster. Kan ikke rigtig finde det….for hold op din kjole er sød

  • Judith says:

   Det er desværre ret svært at få fat på. Det produceres (af uvisse årsager) ikke længere, og det er desværre udsolgt overalt. Jeg har ledt efter det i månedsvis, før det lykkedes mig at skaffe et eksemplar.
   Og mange tak 🙂

 3. Ih, hvor er den fin, Judith!! Den sidder så flot på dig.

  Kh

 4. Sara Sæther says:

  Vil du sælge en kopi af mønstret?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *