Test-kjole #1

Lørdag i næste uge skal vi til bryllup hos min barndomsveninde. Jeg har fået den store ære at være min venindes “forlover”, og skal bl.a. underskrive som vidne (det er et borgerligt bryllup). Sådan et bryllup kræver jo en kjole, så jeg er i fuld gang med at udtænke en skøn kjole. Jeg tester et par forskellige snitmønstre til formålet. Den første, jeg har prøvet er Simplicity 2248, syet op i noget pink stof med blomster. Ryggen og udskæringen er enormt flot, men der skal lige ændres lidt på mønsteret, hvis det bliver den, jeg ender med at vælge. Den er lidt for løs i ryggen, og så skal stropperne afkortes lidt. Skørtet er jeg ikke ret glad for. Læggene sidder ret uheldigt, så det ser ikke ret pænt ud. Det er dog ikke til at se på billedet. Tror, at jeg vil prøve at sætte overdelen sammen med en “halv sol” i stedet.

Billederne er ikke ret gode, for jeg måtte tage selvportrætter i spejlet 🙂


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *