Symaskinen snurrer!

Vi praktiserer stadig, at jeg sidder på sy-værelset imens Kaja falder i søvn. Det betyder selvfølgelig, at der bliver produceret lidt ting og sager på den alenlange “to do”-liste.

I går fik jeg syet nogle varmepuder med hvedekerner, som bare skal kyles i mikroovnen et par minutter, så skulle de blive dejligt varme. Det er bare nogle firkanter af lagenlærred, hvor jeg har fyldt hvedekerner i. Udenpå er der betræk (også af lagenlærred), som kan pilles af og vaskes. Easy peasy. Jeg har jo planer om en hjemmefødsel, hvis alt går som det skal, og der kan varmepuderne komme i brug til opvarmning af babydyne etc. til lillesøster, så hun kan blive pakket lunt ind efter fødslen. I dag er der i øvrigt kun 1 måned til termin. Uh, hvor tiden flyver!

Kaja har også fået et par shorts mere. Denne gang efter Lines fantastiske mønster. Jeg havde ikke helt nok af stoffet (grå Liberty Mitsi) til et par lange bukser, så det blev et par halvlange shorts i stedet. De er SÅ fede med flæsekanten. Klart et mønster, som skal bruges igen-igen!


4 Responses to Symaskinen snurrer!

 1. Josefine says:

  Fede ting du får lavet, og det lyder spæende med hjemmefødsel, fedt ned forud bestemt kreatid.

 2. Josefine says:

  Fede ting du får lavet, og det lyder spæende med hjemmefødsel, fedt ned forud bestemt kreatid.

 3. Umm Safiya says:

  Tror du man kan bruge rugkerner til varmepude, i stedet for hvede? Jeg har nemlig en hel pose i skabet som jeg aldrig bruger, og det ville da være lækkert med sådan en varmepude dér.

  Held og lykke med hjemmefødslen, det er så dejligt at byde baby velkommen derhjemme 🙂

 4. Judith says:

  Josefine: Ja, det er skønt med forudbestemt krea-tid. Så er det lidt lettere at komme i gang. Især når man er lidt træt og gravid, og sofaen derfor kalder lidt mere end symaskinen 🙂

  Umm Safiya: Jeg ved faktisk ikke, om man kan bruge rugkerner til varmepude. Jeg har kun prøvet med hvedekerner. Men mon ikke man kan. Prøv at hælde lidt rugkerner i en skål, og giv den et par minutter i mikroovnen. Så kan du jo se, om det fungerer 🙂

  Og ja, det bliver spændende med hjemmefødslen. Håber, at det bliver en lidt bedre oplevelse end en overfyldt fødegang på Hvidovre som sidst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *