Stille søndag…

Kasper og jeg var til 30-års fødselsdag i går. Smukke Marianne holt den dejligste fest med glade gæster, lækker mad, god DJ og ikke mindst en bar med et gigantisk udvalg. Tusind tak for en skøn aften, Marianne. Og også tak til alle Jer andre for super dejligt selskab.

Jeg holdt mig heldigvis til rødvin hele aftenen i stedet for at gå over til de lidt stærkere sager. Det er jeg meget glad for i dag. Tømmermændende er ikke slemme. Jeg er bare lidt træt og lidt tung i hovedet, men det er helt ok. Det er uendelig længe siden, at Kasper og jeg har været til party-party sammen, så jeg nød virkelig en aften sammen med ham og gode venner. Og danset blev der skam også :o)

Jeg håber, at alle I andre også har det ok i dag. Da vi gik hjem kl 3 (tror jeg, at den var), da var der i hvert fald nogle, som vist var i rigtig højt humør!

Kaja har skoldkopper (tror vi da nok, at det er), men hun har heldigvis været sød og fredelig i dag, så vi har alle tre haft en dejlig fredelig søndag. Alle de praktiske ting fik vi overstået i går, så dagen i dag har bare stået på total afslapning m. gåtur, mønstertegning, stofklipning og bare hygge.

Jeg har længe været forelsket i denne kjole fra butikken Asfalt:

Den er bare så flot på, men koster desværre 900 kr, så indtil videre bliver det ved drømmen. I aftes til festen havde én af de andre gæster kjolen på, bare i rød med hvide prikker. Og det blev jeg bestemt ikke mindre forelsket i den af. F…, hvor sad den bare flot.
Hende, som syer kjolen og har butikken, afholder også workshops, hvor man kan få kjolemønsteret tilrettet, så den passer perfekt til ens egen kropsform, og hvor man lærer at sy den, så det ser professionelt  ud. Hun holder bl.a. en workshop den kommende weekend. Men det koster 1700 kr. Aaaargh! Egentlig synes jeg, at det er en helt ok pris for en workshop, hvor man ender ud med et tilrettet kjolemønster, som medfører, at man kan sy uendelig mange variationer af kjolen. Jeg kan nemlig ikke selv finde ud af at tilrette mønstre, så selvom jeg syer selv, så sidder tøjet ikke bedre end købe-tøj. Men 1700 kr er jo alt for mange penge for mig Forhåbentlig afholder hun et kursus igen på et senere tidspunkt, hvor pengepungen ikke er så slatten… Og ellers må jeg håbe, at de skønne kjoler kommer på udsalg. Men det gør de næppe, så populære som de er…
Ha’ en rigtig dejlig søndag aften, allesammen :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *