solskin, syning og træthed

Weekenden forsvandt som altid aaaalt for hurtigt. Jeg fik syet lidt, og vi fik nået en masse praktiske ting. Men kunne nu godt bruge et par ekstra dage til at få lidt overskud igen. Jeg kan mærke, at jeg ikke er helt udhvilet, men det ville nok også tage mere end to dage…

Jeg har fået produceret lidt forskelligt – som sædvanlig til Kaja:

En “svampe-kjole” i græsgrøn babyfløjl og brun bomuld m. svampe. Mønsteret et Minikrea 20200. Den er blevet rigtig fin, og Kaja har haft den på hele dagen.

Og en kjole mere: Kaja elsker mariehøns, så hun skulle selvfølgelig have en mariehøne-kjole. Den er syet i sort babyfløjl m. ærmer, lommer og andre detaljer i sort bomuld m. mariehøns. Mønsteret er et modificeret Onion 20041. På ryggen har jeg lavet en applikation af en stor mariehøne. Den ser grå ud på billederne, men den er altså sort ;o)

Detaljer m. lommer i siden: 

Jeg har også syet et par bukser til Kaja. Stoffet er en rest denim med en lille smule stræk, og så har jeg brugt rester til at applikere en ugle på låret (som altså ikke er så skæv som på billedet). Mønsteret er Onion 20017. Nu må vi se, om vi får hende i dem. Hun vil KUN gå i kjole eller nederdel for tiden. Hvis vi endelig får et par bukser på hende, så smider hun dem lynhurtigt…

Jeg var lige kort forbi et loppemarked i nærheden i eftermiddags. Da vi var ude at gå en tur i det dejlige vejr, så gik vi forbi loppemarkedet. Og med det samme spottede jeg en hukit-stol. Jeg har en kæmpe svaghed for gamle institutionsmøbler, så dem er jeg altid på udkig efter ;o)

Så snart vi kom hjem, hentede jeg min pung, og smuttede hen til loppemarkedet igen. Stolen stod der stadig. Og da jeg spurgte, hvad hun ville have for den, så svarede hun 20 kr!!!!! Der var vist ingen grund til at prutte om prisen, da brugte hukit-stole normalt bliver solgt til minimum 300 kr, og som regel meget mere… Så den kom da lige med hjem. Den er desværre blevet malet, og ret dårligt. Så engang i fremtiden skal den pudses helt ned, og så males ordentligt i en anden farve. Men lækker det er den. Under sædet står der, at den er fra 1974, så det er en gammel sag, men den er i fin stand bortset fra malingen. Sikke et fund!!!!!

Nu skal stængerne smækkes op i sofaen, og brodere-rammen findes frem.

Ha’ en dejlig aften alle sammen :o)


2 Responses to solskin, syning og træthed

  1. Cecilie says:

    Sikke fine ting du har lavet:-) Jeg synes du når rigtig meget på sådan en weekend! Og mega godt fund du gjorde der, med Hukit stolen. Det er dejligt at være lidt heldig en gang imellem:-)

  2. Judith says:

    Tak for de søde ord :o) Ja, jeg nåede en masse. Det var så dejligt at få siddet lidt ved symaskinen! Og fantastisk at gøre et godt loppefund :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *