Skønt legetøj

Lige nu er der udsalg hos Purebaby.dk. Det er jo en farlig netshop at kigge på, når yngsten snart har fødselsdag….

Se f.eks. den fiiiine bamse her. Kasper mener, at Iben skal have en bamse i fødselsdagsgave, så hun også har helt sin egen, ligesom Kaja har sin “Bamme”. Denne her er da en klar mulighed! Vi har godt nok et hav af bamser, meeeen når nu det er det, barnefaderen mener, at hun ønsker sig….
Eller disse skønne byggeklodser. Iben elsker at stable ting ovenpå hinanden for tiden, men vi har faktisk slet ingen træklodser, så det skal vi da have snart. Og disse er GOTS-certificerede, hvilket jeg ret godt kan lide. Selvom det nok bare ender med nogle alm. byggeklodser.
Dette stabeltårn er også ret smukt, og lige noget for den lille stablende frøken. Vi har allerede et stabeltårn, men det er desværre lidt for avanceret, så der går nok laaang tid, inden Iben kan finde ud af det.
Billedbøger i træ som dette ville også være super til hende. Hun elsker at blade i bøger, men elsker samtidig at bide i alting (inkl mig!) og er desuden ret stærk. Pap-bøgerne har derfor en meget kort levetid her i huset. Enten bides de i stykker eller også hives de i stykker. Måske nogle bøger i træ ville have et lidt længere liv?
Der er meget mere skønt trælegetøj på Purebaby.dk, men det må altsammen lige vente, til der er lidt flere penge på kontoen. Det er heldigvis først om små 3 uger, at yngsten allerede fylder 1 år! I øvrigt heldigt, at hun ikke er yngre, for der er da for vildt meget lækkert legetøj til helt små babyer.
P.S. Dette er et sponsoreret indlæg, hvor jeg har modtaget noget for at omtale netshoppen. Men holdningerne (og legetøjsønskerne) er udelukkende mine egne. Jeg handler i forvejen meget på Purebaby.dk, og vil klart anbefale shoppen!  


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *