Skøn kjole

Jeg har syet en sommerkjole til mig selv. Planen var, at den gravide mave skulle kunne være der, og at den også helst skulle kunne bruges bagefter. Og det ser ud til at det lykkedes. Jeg kan i hvert fald passe den nu, og da det ikke er en egentlig ventekjole, så krydser jeg fingre for, at den også kan bruges senere.

Den er syet efter Ottobre 2/08, mønster 7. Stoffet er blå bomuld med hvide prikker fra Stof og Stuff. Det virker meget lækkert, så jeg er spændt på, hvordan kvaliteten er efter nogle vaske.

Det er et super mønster til mig. Der er indsnit under brystet, og så er der rynk i selve udskæringen og ved armhulerne. Det får den til at sidde perfekt på barmen. Så det mønster skal klart genbruges!

Under brystet er der smock, som godt kan nå rundt over min gravide mave 🙂

Og så fik jeg afprøvet min oplægnings-trykfod. Den fulgte med symaskinen, men jeg har aldrig fået den brugt. Det skal jeg da til nu, for det giver en lækker finish med den usynlige oplægning!


2 Responses to Skøn kjole

  1. Lise says:

    Oplægningstrykfod. Hmm. Hvordan ser sådan en ud? Lækker kjole.

  2. Judith says:

    http://www.symaskine.dk/productSingle.php?product_id=208&category_id=20

    Sådan én her. Her hedder den en sømfolder, men i brugsvejledningen til min pfaff expression 4,0 hedder den en oplægningstrykfod 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *