Sengetøj til baby og til dukker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min lillesøster venter en lille dreng, som snart kommer til verden. Til den lille guldklump har jeg syet et sæt babysengetøj. På forsiden har jeg valgt at bruge det skønne stof med dyr, som jeg længe har haft liggende, men som jeg ikke har kunne nænne at bruge, fordi jeg synes, at det er så fint. Men altså, på et eller andet tidspunkt skulle det jo i brug. Bagsiden er mørkebrun bomuld med lysebrune prikker. Begge stoffer er amerikansk designerbomuld, men husker ikke lige producenterne.

Til den kommende storesøster har jeg klunset en fin dukkeseng, og har syet et sæt dukkesengetøj til den. Hun elsker nemlig dukker. Både madras, hovedpude og dyne er foret med pladevat. Den  vakte heldigvis stor jubel!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *