Så blev den færdig

I weekenden blev jeg endelig færdig med den quiltede jakke fra Marapyttas syworkshop. Jeg synes selv, at den er blevet super flot, og jeg er faktisk ret stolt af mig selv. Det er klart det sværeste sy-projekt jeg har haft gang i. 16 timer har det taget at sy jakken! Men nu har jeg så også lært at quilte, lave skråbånd og alle mulige smarte syteknikker.

Yderstoffet er en lækker helt tynd marineblå uld-metervare, som jeg har købt hos Byens Sycenter på Amagerbrogade. Inderstof og kantebåndet er syet af Liberty Mitsi, som jeg har fundet hos Malika-Rosa.


2 Responses to Så blev den færdig

  1. Cecilie says:

    Sindssygt flot! Den kan jeg godt forstå du er stolt af:-)

  2. Judith says:

    Hej Cecilie
    Tusind tak for de søde ord :o)
    Kh Judith

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *