Redesign – fra skjorte til kjole

Kasper er jo storforbruger af skjorter, og de bliver ret hurtigt skiftet ud. De er egentlig ikke slidte, men bare ødelagte under armhulerne pga deo. Så fornylig snuppede jeg lige en af de skjorter, som han ville smide ud. Jeg havde set denne fine tutorial, som jeg måtte afprøve. Der bliver “de gamle” armhuler nemlig klippet væk. Så inspireret af den tutorial, har jeg syet en blå/hvid-stribet sommerkjole til Kaja ud af Kaspers skjorte. Jeg har brugt Minikrea 20200 som mønster, og har syet nogle andre knapper i skjorten og pyntet lidt med nogle applikerede fugle. Sådan laves nemt og rimelig hurtigt en gratis kjole :o)

Næste gang tror jeg dog, at jeg vil tilføje det bånd om maven, som tutorialen viser. Synes måske at den hurtigt kan blive lidt natkjole-agtig pga de smalle blå/hvide striber…


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *