Paddehatte og feer

Et sidste sæt til Iben. Denne gang med nederdel! Mønstre er igen fra Heilt Spesiell og Jubel. Jersey og rib fra Funkjogging og glimmer-jeansstof fra Stof2000. På lørdag holder vi fødselsdag for Kaja, og det er planen, at Iben skal have tøjet på der. Jeg er i fuld gang med en kjole i samme jersey til Kaja. Det er så fint, det stof, med paddehatte, blomster, feer og kaniner. Jeg kommer til at tænke på forår, når jeg ser det.


3 Responses to Paddehatte og feer

 1. Lilly says:

  Jeg er altså ved at vælte bagover af begejstring – de er så fine alle dine kreationer! :-)))) Men hallå, hvor i himlens navn får du dog tiden fra? (suk – jeg synes hele tiden, at jeg kun nør at drømme om at komme ind foran symaskinen….der er alt for lidt krea-tid på programmet hos mig i disse dage).

  Håber I får en dejlig fejring af Kaja 🙂 Tillykke herfra.

  • Judith says:

   Endnu engang tusind tak!
   Jeg blev ledig i slutningen af december, så nu har jeg travlt med alle de syltede projekter, inden jeg forhåbentlig finder et nyt job snart. Det er såmænd derfor, jeg spytter så mange kreationer ud for tiden. To-do-listen inde i mit hoved er alenlang, så jeg klør på med de mange krea-ting – og sylter alt muligt andet i stedet for tiden 🙂

 2. Lilly says:

  I see! Så giver det pludselig mening – jeg var helt bange for, at du rent faktisk var Wonder Woman i civil forklædning 😉 Ærgerligt med ledigheden – håber snart du finder arbejde igen. MEN så er det da trods alt herligt, at du kan udnytte og nyde ‘friheden’ til at sy og andre sysler – især med alle de projekter, der står i kø inde i dit hoved 🙂 Glæder mig til at se mere her på bloggen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *