Omrokering i stuen #2

For en måneds tid siden skrev jeg et indlæg om, at jeg havde flyttet lidt rundt i stuen, og at jeg snart ville få taget nogle billeder af det. Nu er jeg endelig blevet helt færdig! Det tog noget længere tid end beregnet. Jeg skulle “lige” have bejdset et par trækasser, og det endte med at være et langsommeligt projekt.

Væggen er blevet malet i en lyseblå farve. Derefter har jeg hængt nogle af Montana-modulerne op på væggen. Vi har ikke ophæng på dem alle, så resten måtte blive stående på gulvet. TV’et kom også op at hænge. Det stod tidligere på et gammelt teak-bord, men nu måtte det altså væk fra Iben-højde, da hun konstant pillede ved det og legede med dvd-afspilleren. Planen er på et tidspunkt at købe et Montana Hifi-modul, så DVD-afspiller, harddisk, Wii, ledninger, dvd’er osv kan komme ud af syne. Men indtil vi får “tid” (= råd) til sådan et modul, så må tingene stå på reolen.
Vi er lidt trætte af trælofterne, da de virkelig gør stuen mørk. Men vi vil ikke gøre noget ved dem nu, da vi på et senere tidspunkt skal have bygget til, og så vil vi i samme omgang have hvide gipslofter overalt. Så det kan ikke svare sig at male dem nu, selvom det virkelig ville pynte. Så det lever vi med indtil videre.
Jeg er ret vild med den effekt den blå væg har på stuen. Det er ret lækkert med lidt andet end udelukkende hvide vægge. Jeg har desværre ikke et før-billede, men på nedenstående billede af vores rodehoveder kan man fornemme forskellen på væggen til højre fra dengang til nu.
Over TV’et har jeg hængt en masse trækasser op. De er købt hos Tina Dalbøge. Jeg har først slebet dem med fint sandpapir. Derefter har de fået to gange med bejdse i farven dyb brun. Derefter skulle de tørre i mindst 2 uger i følge sælgeren hos Flügger. Så har jeg slebet dem igen, og derefter er de kasser, som skulle have farve, blevet malet et par gange med spraymaling købt hos Creas. Den spraymaling kan i øvrigt varmt anbefales. Da spraymaling lugter noget så forfærdeligt, var de nødt til at stå i vores carport i et par uger efterfølgende for at fjerne lugten. To af kasserne er malet med kobbermaling fra Jotun, som jeg var så heldig at få gratis pga. et værdibevis fra Boligmagasinet. Til sidst kunne jeg endelig lakere kasserne et par gange med mat klar lak. Sikken et arbejde. En anden gang ville jeg nok vælge at købe kasserne fra Bloomingville eller Ferm Living, men nu har jeg da fået dem i nøjagtig de farver, som jeg ønskede mig. 

Jeg er endnu ikke færdig med at beslutte, præcis hvad der skal stå i kasserne. Mon ikke jeg flytter dims og keramik rundt en del gange, før jeg er helt tilfreds?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *