Nye puder

I de sidste par dage er her blevet klippet stofstykker i lange baner. Jeg har for længe siden købt nogle skønne pude-kits fra svenske Odd-Bird i den fantastiske butik Garn-Iture på Frederiksberg. Jeg så dem på butikkens blog, og forelskede mig dybt i dem. Da hun så havde tilbud på dem, så måtte jeg afsted for at snuppe dem. Nu har de ligget længe og ventet, og nu skulle det være. Jeg tænkte, at jeg hellere måtte nå det, før jeg starter job om få uger.

Jeg har syet 4 forskellige pudebetræk:
40×40 cm:

50×50 cm:

40 x 60 cm:

Og en rund, 30 cm:

Farverne passer vildt godt ind i vores stue. Det er meget bedre end de gamle pudebetræk, som jeg aldrig blev helt glad for. Disse puder “samler” ligesom stuen, fordi farverne går igen i billeder og andre møbler.
Jeg kunne vildt godt tænke mig at ombetrække den gamle blå stol med det stof, som puden på den er syet af. Jeg synes det stof er SÅ flot, og farverne i det ville passe perfekt. Men det må jeg nøjes med at drømme om, for det får jeg vist aldrig lov til. Da jeg på et tidspunkt ligeså stille foreslog det, fik jeg at vide, at jeg da måtte være skør. Tja, det kan da godt være, men det ville altså være flot :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *