Ny krea-bog og en award

Jeg har købt mig en skøn krea-bog. Jeg så den på en norsk blog, og måtte bare eje den. Den er skrevet af en række norske bloggere, som hver bidrager med forskellige mønstre. Den er så fin og super inspirerende :o)

Denne kjole kunne jeg godt tænke mig at sy til mig selv:

Fiiiin taske:

Så er det pludselig smart at bruge refleks:

Nååårh, hvor sød:

Cool sæt. Skal prøves i pigefarver:

Sød nederdel:

Sommerkjole til næste sommer:

Jeg har modtaget en award af Millelouise, som har en rigtig hyggelig krea-blog, hvor hun bla. viser sine flotte kreationer frem.
Reglerne er:
– man skal linke til den, som man har modtaget awarden af.
– man skal sende awarden videre til 5 andre bloggere, der har færre end 100 faste læsere.
– Til sidst skal man svare på de 5 følgende spørgsmål
Sp.1: Hvorfor begyndte jeg at blogge?
Jeg kom til at kende blogs via slyngebarn.dk, som er et internet-forum for mødre om brug af slynger, vikler etc, hvor jeg havnede, da Kaja var en lille ulykkelig baby, og hvor jeg har hængt ud lige siden. Kaja bliver ikke viklet længere, men derfor kan jeg alligevel sagtens være med i Slyngebarn. Det er nemlig også så meget andet end slynger og vikler. Bl.a. er det et “gør-det-selv”-forum, som faktisk var det, der inspirerede mig til at begynde at sy for ca. halvandet år siden. Nu kan jeg jo slet ikke undvære det. Det var også via slyngebarn at jeg blev introduceret til blog-verdenen, hvor jeg længe har fulgt en masse krea-blogs, før jeg selv fik lavet en blog.
Sp. 2: Hvilke blogs følger du?
Jeg følger stort set kun krea-blogs, hvor jeg kan blive inspireret samt se, hvad andre kan få ud af et stykke stof. Det er også via krea-blog, at jeg er blevet hooked på hækling. Jeg er også lige begyndt at lære at brodere, og det næste bliver at lære at strikke. De er åbenbart alt for inspirerende, de krea-blogs (og gds på Slyngebarn).
Jeg følger også enkelte blogs, som ikke er krea. De er så i stedet så hylende morsomme, at man ikke kan lade være med at læse dem.

Sp.3: Favoritfarver?
Jeg ELSKER farver. I mit klædeskab er der overvejende sort tøj, men jeg er efterhånden ved at luge ud i det og i stedet få indført nogle farver. Jeg er blevet mere og mere modig til at springe ud i farveeksplosioner, men lidt for ofte får den sikre sorte overtaget. Men satser på, at jeg efterhånden får mere og mere knald på farverne.
Yndlingsfarven er helt sikkert lys turkis. Heldigvis er den farve topmoderne lige nu, men det gør også, at det er ret nemt at få flere og flere turkise ting ind i hjemmet, så det ender nok med at stuen er helt turkis ;o)
Sp. 4: Favoritfilm?
Bum-bum, det er da ikke helt let at vælge. Det skifter lidt efter humør. Jeg er meget glad for lidt ældre film. Star Wars er jo en all-time klassiker. E.T. er så hyggelig. Indiana Jones er god underholdning. Af nyere film synes jeg, at Scorceses film er ret gode. Jeg kan ikke lige huske flere film lige pt, men kommer nok i tanker om nogle geniale film, lige så snart indlægget er udgivet.
Sp. 5: Hvilke lande vil du besøge?
Jeg vil virkelig gerne til New Zealand. Og så kunne jeg virkelig godt tænke mig en lang rundrejse i USA. Lige nu vil jeg gerne til Færøerne for at besøge min meget syge mormor.
Og nu skulle jeg egentlig nominere 5 andre bloggere, men jeg er desværre alt for træt til at prøve at holde styr på, hvilke bloggere, der allerede har fået awarden, og hvilke der ikke har. Beklager mange gange. Men tak for nomineringen :o)

3 Responses to Ny krea-bog og en award

 1. Anne says:

  Jeg har også set den bog på en norsk blog og tænkt på om den mon var pengene værd. Ser utrolig lækker ud. Måske skal den på ønskelisten 🙂

  Kh

 2. Hej Judith

  Jeg kan se, at du har spurgt Trine (groovymama) om guldfiskestoffet – det er Michael Miller, der har designet det, og stoffet hedder Goldfish. Det er billigst at købe i England, her i Dk koster det omkring 140 kr meteren. Jeg har syet en 50’er kjole i det, som du kan finde på min blog her:
  http://laralil.blogspot.com/2011/06/hvem-har-ikke-altid-nsket-sig-en.html

  KH
  Anna

 3. Judith says:

  Til Anne: Jeg har endnu ikke syet noget derfra, men jeg synes det er en rigtig inspirerende bog :o)

  Til Anna: Tusind tak for svaret. Det stof må jeg have fat i. Jeg ville elske en guldfiskekjole :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *