Nu skal der blogges igen

Siden min blog blev hacket, har jeg slet ikke fået skrevet noget nyt. Og det er ellers ved at være længe siden. Men tiden er bare løbet afsted, og samtidig har jeg været ret handicappet af, at vores kamera gik i stykker. Mit mobilkamera er ikke ret godt, så jeg har ikke kunne tage billeder. Og blogindlæg uden billeder vil jeg ikke udgive. Men nu har jeg endelig købt nyt kamera, så nu skal der igen tages billeder!

Jeg har også været ramt af livet og dagligdagen, hvilket betyder, at jeg absolut intet får syet. Jeg har super travlt med nyt – og helt fantastisk – job. Det tager en stor del af min tid. Derudover har vi en snarlig ombygning af huset, som kræver en del ting, vi liiiige skal have fikset inden. Der skal bl.a. lægges fliser og males en del udendørs træværk. Kaja er startet i SFO, og Iben starter i børnehave om et par uger. Alle de ting kræver tid. Derudover er der haven. Da vi flyttede ind i huset for to år siden havde der boet en enlig, ældre dame i huset. Hun havde naturligvis ikke lige indrettet haven, som vi gerne vil have den. Og derudover havde hun tydeligvis ikke kunne magte haven i de sidste år i huset. Haven krævede derfor en kærlig hånd.

Sidste sommer startede vi på “projekt omlægning af haven”. Det projekt er vi stadig i gang med, og der er sket en del. Vi har beplantet de områder i haven, som vi ikke nåede sidste år. Nu begynder vi at se, at den have, vi drømmer om, begynder at tage form. Det kommer selvfølgelig til at tage en del år, inden buske og træer endelig kommer op i en størrelse, hvor de virkelig kommer til deres ret. Men bare i løbet af ét år er mange af stauderne i haven vokset godt til og har bredt sig. Så nu er der masser af blomster i haven. Planen er nogle store bede, hvor stauderne dækker bunden så godt, at der ikke kommer meget ukrudt. Og hvor bedene ser lidt vilde ud. Så masser af storkenæb i alskens afskygninger, ranunkler, stokroser, høstanemoner, vilde jordbær, sommerfuglebuske, blåskæg-buske, syriske roser og en hel masse andet. Det bliver SÅ godt!

 

DSCI0023 DSCI0024 DSCI0025 DSCI0026 DSCI0027


3 Responses to Nu skal der blogges igen

 1. Lilly says:

  Hurra hurra! Du er tilbage! Jeg har tjekket hver uge og tænkt på, hvor du mon var henne…men har ikke ville ‘punke’ dig med at spørge. Som regel er der jo netop en grund til, at der er en (lang) pause i indlæggene. Men jeg er glad for at høre, at der ikke er noget alvorligt bag dit fravær.

  Sikke da en masse store ting/nye begyndelser I oplever lige nu som familie. Og kæmpe tillykke med det nye arbejde 🙂 Det må være rigtig dejligt – men også hårdt! Forstår godt der har været lige riiigeligt at bruge tid og energi på for jer alle sammen.

  Spændende med haveprojektet – det lyder så dejligt. Og ser fint ud indtil videre – fedt med nyt kamera!

  Glæder mig til at høre og se mere fra din front – NÅR der er tid og overskud til det. KH Lilly

  • Judith says:

   Hej Lilly

   Tusind tak for den søde kommentar. Det varmer virkelig meget. Hvor vildt at du har tjekket min blog jævnligt. Jeg bliver helt rørt 🙂

   Jeg tjekker også jævnligt din blog, for synes altid at du skriver sådan nogle dejlige indlæg.

   Ja, der er godt nok travlt for tiden. Jeg er helt vild med mit nye job, så det er helt fantastisk. Og det er så fedt med haven og med den kommende tilbygning. Men pyh, jeg glæder mig til næste sommer, hvor hus og have bare skal nydes, og der ikke er så meget der skal nås, overvejes, planlægges, huskes og gøres, som der er i år.

   Det bliver dog så fedt, når tilbygningen står færdig, og jeg endelig kan komme i gang med at indrette. I mit hoved er jeg allerede ved at lægge masser af planer. Hm, måske også derfor jeg ikke rigtig kan overskue at sy så meget for tiden… Jeg er dog så småt ved at komme en smule i gang 🙂

   Judith

 2. Lilly says:

  Det passer skam – jeg elsker at følge med her! Og tak for dine søde ord om min blog også 🙂 Det er jo ren win-win så!
  Dejligt at høre at du er så glad for dit nye job; det er simpelthen så vigtigt at man trives på sit job 🙂

  Og jeg forstår godt, at du glæder dig, til I lige som HAR fået div. hus- og haveprojekter færdiggjort. Det er jo også store ting, I har gang i, men det skal nok blive rigtig godt, når I er ‘på den anden side’ og bare kan begynde at NYDE det 🙂 KH L

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *