Nederdel med mange farver

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne nederdel fik jeg lavet for et par uger siden. Kaja elsker nederdele, og dem hun har, er meget slidte. Så lidt nyt må der til. Mønster til denne er fra Ottobre 01/11 #15. Stof er vistnok fra Stof2000, og de mange zigzag-bånd er fra gemmerne. Den blev straks godkendt, da den “strutter”!

Nu er det Kaja, som er ramt af skoldkopper. Først et par uger med Iben, og nu tager vi da så lige et par uger med Kaja. Hun er forholdsvis hårdt ramt, men tager det meget pænt. Det er vist mest mig, der er ved at være temmelig træt af syge børn….


2 Responses to Nederdel med mange farver

  1. Lilly says:

    Hvor er den SKØN! Jeg bliver helt glad i låget af at kigge på den :-)))) Åhh, hvor synd at de små er ramt IGEN IGEN…I har godt nok haft noget af en omgang hos jer, hvad? Håber snart der er bedring i sigte. God bedring herfra. KH L

  2. Judith says:

    Ja, jeg synes bestemt også, at vi har taget vores del af børnesygdomme i år…. Nu må det da være slut! Men i det mindste har det været ok timing med skoldkopperne. Vi opdagede dem samme dag som jeg netop havde afsluttet et 6-ugers kursus som ledig. Havde heller ikke været nemt, at have syge børn hjemme i 4 uger, hvis jeg havde job. Nogle gange er det en fordel at være ledig. Men nu må det gerne slutte!
    Og tak for de søde ord om nederdelen. Og ja, man bliver virkelig glad i låget af at se på den. Også IRL 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *