Nærmest en Yvonne-kjole…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Dette skønne stof har jeg haft liggende i årevis. Jeg har simpelthen ikke kunne nænne at klippe i det, da jeg synes, at det er så smukt. Men nu er blevet til en kjole til Kaja.

Stoffet er det lækreste, blødeste babyfløjl fra Michael Miller. Farverne er virkelig flotte, og kommer slet ikke til sin ret her. Hvis jeg havde haft mere stof, så tror jeg faktisk, at jeg ville have syet en kjole til mig selv – selvom den nok ville være lidt rigeligt iøjnefaldende.

Mønster er Ottobre. 3/12 # 13.


3 Responses to Nærmest en Yvonne-kjole…

 1. Lilly says:

  ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHH!!! Forstår dælme godt, at du er smask-hamrende forelsket i dette stof – nøj, hvor er det lækkert! Jeg ville ELSKE en kjole i det stof, som du selv skriver! :-))))) Sikke et skønt resultat du har fået lavet – den kan vel også bruges som spencer allerede nu her i vintermånederne?

  KH Lilly

  • Judith says:

   Ja, er det ikke fantastisk. Og det er meget smukkere i virkeligheden 🙂
   Ja, tanken var faktisk også at bruge den som spencer. Stoffet er jo babyfløjl, så til sommer er den for varm. Men resten af året er den perfekt. Og så har jeg lavet den rigeligt stor, så hun ikke vokser ud af den foreløbig 🙂

 2. Lilly says:

  Heheh….fin idé den der med at lave den riiiigelig stor, så den kan bruges i lang tid! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *