Modellervoks er redning på en lang dag

I dag er Kaja blevet hjemme fra børnehave, da hun skulle til tandlæge. Hun vågnede allerede kl 5.30 i morges, og har været sur og gnaven en stor del af dagen pga træthed. Samtidig er jeg selv ved at falde om af træthed og kvalme. Kombineret med voldsomme bækkensmerter, så kan dette kun betegnes som en meget laaaaang dag. Det eneste der holder mig gående er tanken om at gå i seng samtidig med Kaja i aften.

For at tilluske mig et lille hvil på sofaen her i eftermiddag, har jeg sat Kaja i sving med noget, som hun heldigvis kan bruge lang tid på. Vi har lavet modellervoks, og nu er hun dybt optaget af at lege med det. Og jeg har lagt mig på sofaen imens. Ren win-win 🙂


One Response to Modellervoks er redning på en lang dag

  1. frk.regnbue says:

    Åhh ja der er gang i dem i den alder:-) kan tydelig huske hvordan det var for et par år siden…..
    Kh Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *