Mit sy-hjørne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jeg har vist ikke fået vist mit “nye” sy-hjørne. Jeg har mit sybord stående i stuen, da vi ikke har et ekstra rum, hvor det hele kan være. Tidligere så det sådan ud, men nu er der blevet flyttet lidt rundt. I sommers fik jeg det smukke, smukke teak-bord af min farmor og farfar. De har haft det i ca. 60 år, så det er ret fantastisk, at det nu står hos os. Vores plan var egentlig, at vi skulle bruge det som spisebord, men det var lidt for smalt for os, og så var det også lidt for sart i forhold til børnenes madgriseri. Selvom jeg havde givet det en ordentlig omgang teak-olie, så fik det ret hurtigt mærker fra glas, skåle etc. Det syntes vi var synd, så nu har det smukke bord i stedet fået en central plads i stuen som sybord, så vi hele tiden kan nyde synet af det. Og jeg elsker at sidde at sy ved det!


2 Responses to Mit sy-hjørne

  1. Lilly says:

    Hvor er det bare totalt tjekket – og dejligt at I kunne finde den ideelle udnyttelse af det smukke bord med skønne minder og historie fra familien 🙂 Den slags kan man ikke sætte en pris på!

    • Judith says:

      Du har helt ret. Sådan et bord med så mange minder og historie har bare en helt særlig betydning. Jeg er SÅ glad for det bord 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *