Mit nye sy-hjørne

Efter lidt luftning er de spraymalede ting kommet ind i stuen, og jeg har kunne indrette mit sy-hjørne. I vores tidligere hus havde jeg et helt værelse til alle mine sy-ting, men her må jeg “nøjes” med et hjørne af stuen. Det skal også fungere som kontor, så Kasper kan sidde der at arbejde, når han er nødt til at arbejde hjemme. 
Lige nu er det pænt opryddet, men gad vide hvor længe det holder, når jeg igen får tid til at sy?


4 Responses to Mit nye sy-hjørne

  1. Binemor says:

    Hold da op sikke en orden Judith!
    Det ser rigtig godt ud 🙂

  2. Judith says:

    Jeps, jeg er totalt ordens- og sorteringsmenneske. Men det bliver næppe ved med at se sådan ud 🙂

  3. Wauw, sikke mange små skuffer. Det ser vildt godt ud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *