Min blog har været hacket

Min blog har været lukket ned på det sidste, da siden var blevet hacket. I tiden op til modtog jeg enorme mængder af spam-kommentarer, som jeg alle rapporterede som spam og slettede. Men på en eller anden måde er det lykkedes at hacke min blog alligevel. Tænk sig at nogen gider at hacke en så lille blog som min.

Jeg modtog i sidste uge en mail fra min webhost (UnoEuro), at de havde spærret min blog, da den var begyndt at sende tusindvis af spammails ud. Så hvis nogle af jer har modtaget spam-mails fra mig, så beklager jeg meget.

For at få bloggen op at køre igen, måtte bloggen genskabes, som den så ud før hackningen. Det betyder, at de seneste indlæg er forsvundet, så dem må jeg genskabe i nærmeste fremtid. Lige nu har jeg travlt med at sikre bloggen med forskellige sikkerhedssystemer.

Da jeg fik genskabt bloggen, som den var før hackerangrebet, så kunne jeg ikke længere logge ind med mit normale log-in. Det skyldtes, at hackerne har ændret kodeordet. Heldigvis var min tilknyttede mail ikke ændret, så jeg kunne få tilsendt en mail, som nulstillede kodeordet.

Heldigvis hjalp min webhost med at genskabe bloggen, så det har ikke været så svært.

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan du sikrer din wordpress-blog mod hacker-angreb, så kan du se mere her.


2 Responses to Min blog har været hacket

 1. Lilly says:

  Eeeej, hvor frusterende og møg-tarveligt! Om jeg fatter, hvorfor folk gider at gøre den slags overfor andre…det er da så belastende!!! Godt at din webhost var så hjælpsommelig…

  Pøj pøj med at holde den slags banditter for døren fremover!
  KH Lilly

  • Judith says:

   Hej Lilly
   Ja, det er mega tarveligt. Måtte bruge en masse tid på at få det fikset. Og skal nu bruge en del tid til at få nogle af de indlæg, som er forsvundet, skrevet igen.
   Og tid har jeg ikke så meget af lige nu, så det må vente 😉
   Nu har jeg ekstremt meget sikkerhed på min side, så jeg fremover (forhåbentlig) ikke bliver ramt igen. Men ikke om jeg fatter, hvad man får ud af at hacke en lille side som min?!?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *