Mig-tid og Viggo’s bukser

I går aftes var jeg på café sammen med øko-pigerne. Og her menes ikke “øko” som i “økologiske”, men som i “økonomi”. Vi kender nemlig hinanden fra tiden på erhvervsøkonomi. Desuden var to af fyrene fra vores EØ-hold der også. Dem havde jeg ikke set, siden jeg blev færdig med EØ for 5 år siden (puh, hvor tiden flyver). Det var super hyggeligt med lidt mig-tid, at få set veninderne (tak, piger) og at høre, hvad fyrene har bedrevet “siden sidst”. Fedt at se, at vi alle er havnet i fuldstændig forskellige jobs. Men nu har vi jo også alle meget forskellige kombinationer af humaniora+EØ.

I dag har jeg været til formel samtale på “mit” barselsvikariat som personalekonsulent, hvor jeg starter d. 4. juli. Uh, det bliver spændende, men er samtidig meget angstprovokerende. Jeg kommer til at blive kastet lige ud i det. På fredag skal jeg på et kursus i et it-system, som jeg skal bruge, hvis jeg skal lave EU-udbud i min tid på kontoret. Måske man skulle læse lidt om, hvordan udbud egentlig fungerer, så jeg ikke er totalt blank på fredag 😉

Min højtelskede venindes lille Viggo mangler sommerbukser, så her til formiddag blev der lige masseproduceret. 5 par blev det til. Alle efter Ottobre 1/11, mønster 2. Det er haremsbukser til drenge, og de er så fint løse i sommervarmen, og så kan de passes længe pga. ribkanterne. Og så er de ret lette at sy. Forhåbentlig har Viggos mor ikke noget imod, at mønsteret til alle bukserne er det samme. Jeg har lidt for mange syprojekter, som skal nås før job-start, til at kunne lave dem efter forskellige mønstre.

Stof er fra stof2000 og fra hende her. Og UNDSKYLD! Det var først, da jeg var færdig, at jeg opdagede, at jeg havde vendt stoffet på hovedet på de brune bukser. UPS. Men så kan du jo trøste dig med, at Viggo bliver så smart med matchende bukser og Kleinsmekker. Kunne være, at han også skal have en solhat i samme stof…. Bukserne er røget på posthuset, så de når nok Herning en af dagene.

Og så lige lidt billeder af Kaja i morges. Hun fik sin nye tunika på, og gik så rundt og sang “se min kjole”, som er yndlingssang for tiden.

God onsdag allesammen!


4 Responses to Mig-tid og Viggo’s bukser

 1. Anne says:

  Kan godt forstå at hun er glad for kjolen 🙂
  Fine ting du laver, glæder mig til at følge med fremover.

  Kh Anne

 2. Judith says:

  Hejsa. Tak for de søde ord og velkommen til. Du har selv en super fed blog, som jeg har fulgt et stykke tid :o)

  Kh Judith

 3. Hej søde!!! Tusind tak for bukserne, de er bare så fede! Hvad er det fedt at du nu er blogger, og hvad ville jeg ønske at jeg havde været med til Øko-aften… Ja, sådan er det jo bare når men bor på Jylland. Viggo bliver bare større for hver dag og hold da op han “snakker”!Sara maria bor lige hos os denne uge og hun hilser mange gange og vil bare sige at hun “digger” for vildt dine sy-talenter 🙂 Knus smukke!

 4. Judith says:

  Hej smukke.
  Selv tak. Godt at du er glad for dem. Og hils endelig Sara Maria mange gange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *