Mere Simplicity 2591 – denne gang en stjernehimmel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har syet endnu en kjole til mig selv efter Simplicity 2591. Jeg elsker simpelthen det mønster! Se flere versioner her og her.

Stoffet er købt på Ebay. Jeg så det hos Trine på et tidspunkt, da hun havde syet den smukkeste kjole til sin datter. Jeg blev straks forelsket i stoffet, købte det, og så har det ligget i skabet lige siden. Nu er det blevet tryllet om til en kjole til mig selv.

Måske lidt crazy stof til en voksen-kjole. Men om ikke andet kan det da blive en nytårskjole til mig selv. Så skal vi bare finde på noget at lave nytårsaften. Vi har endnu ikke en nytårstradition, og de sidste par år har vi bare været os selv derhjemme. Det har været rigtig hyggeligt, men nu er ungerne ved at have en alder, hvor vi godt kan overskue lidt mere spas.

Beklager i øvrigt det uskarpe billede. Tror at jeg skal have anskaffet mig et nyt kamera snart – eller lære at betjene det, jeg har.


3 Responses to Mere Simplicity 2591 – denne gang en stjernehimmel

 1. Lilly says:

  Den er simpelthen seriøst bare SÅ knald-hamrende flot, Judith! Og jeg synes, at stoffet er totalt sejt og passende til kjolen – bare fordi man er nået en vis alder, må der altså godt være plads til lidt sjov og spas. Vi skal huske at finde vores indre Pippi Langstrømpe frem ind imellem…ellers bliver livet for trivielt! 😉

  TAK i øvrigt for dine søde og støttende kommentarer på min blog – betyder meget :-)))) KH Lilly

  • Judith says:

   Hej Lilly
   Ih, hvor er det sødt sagt 🙂 Og ja, ind i mellem skal man da bare gå amok i smukt stof, selvom man føler sig lidt for gammel til det. Jeg ELSKER i øvrigt kjolen og satser stærkt på at skulle have den på til julefrokost i næste uge.
   Hvor er det altså bare dejligt at du er tilbage i blogland igen 🙂

   • Lilly says:

    Den er seriøst SÅ festlig den kjole – perfekt til jule- og nytårsspas! God fest til dig – og tak for de søde ord. Det føles faktisk rigtig dejligt at være tilbage <3 KH L

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *