Mælkedrengestriber og hagesmække

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min skønne barndomsveninde, som er bosat i Oslo, har for flere måneder siden født en dejlig datter, så da vi endelig tilbragte en dag sammen på stranden forleden, skulle hun have en forsinket barselsgave. Det blev til et par hagesmække i stof fra gemmerne, samt en kjole i mælkedrengestribet bomuld. Mønsteret på kjolen er fra Ottobre 04/14, og er simpelthen så sødt. Jeg har foret kjolen med mørkeblå Liberty Mitsi, og så har kjolen fået røde trykknapper købt hos Funkjogging. Sådan en kjole skal mine piger da vist også have…. engang…..


3 Responses to Mælkedrengestriber og hagesmække

 1. Lilly says:

  Som altid: respekt herfra; du er altså super-dygtig! Lækker kjole – elsker mælkedrengestriber :-)))) Jeg har pønset på at prøve Funkjoggings trykknapper…har bare ikke den bedste erfaring med trykknapper generelt…er de nemme at bruge? Har før haft tilfælde, hvor kanpperne bare blev skæve og trælse og måtte pilles ud igen – og så var der huller i stoffet på mine kreationer i stedet for. Der måtte så velcro-lappeløsninger til. Det er så ærgerligt!!!
  Dejligt med veninde- og strandhygge 🙂 KH L

  • Judith says:

   Tusind tak 🙂 Det er altid skønt med dine super søde kommentarer 🙂
   Jeg er super glad for Funkjoggings trykknapper. Jeg har den store knap-presse, men havde tidligere den lille håndtang, og synes også, at den er rigtig god. Men da jeg skulle lave stofbleer, var den ikke rigtig nok. Til alm. tøj kan man dog sagtens nøjes med den lille håndtang. Det er nemt at sætte knapperne i, man skal dog huske at følge vejledningen. Første gang prøvede jeg bare at gøre det sådan som jeg troede, at man skulle gøre, og det resulterede i skæve knapper og ødelagt tøj. Men efter jeg fulgte vejledningen (og derfor laver hul i stoffet med en syl før jeg prøver at sætte knapper i), så har de altid fungeret perfekt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *