Lidt nyt til lageret….

Jeg har i dag modtaget en dejlig pakke med posten. Den er fra Stofdepotet, hvor jeg har købt nogle lækre metervarer. Og til en forandring er der en del stof til tøj til mig selv i blandt. Det hele virker som usædvanlig god kvalitet, så jeg er meget spændt på at sy noget af det.
Grå/sort-nistret isoli, grå/natur-stribet isoli, marine isoli (alle tre til sweatshirts og sweatshirt-kjoler til mig) og en helt speciel sort/hvid isoli med løkker på forsiden. Den sidste regner jeg med at bruge til en cardigan til mig selv. Nu skal jeg altså snart have gang i lidt syning til mig selv. Jeg skal bare liiiiiiige…..

Toplækker uld-isoli (tiltænkt en cardigan), helt tynd lilla uld (tiltænkt nattøj til de to “dynefornægtere”) og en lækker lysegrå jersey med brune kænguruer (til lageret, så jeg ikke kun har mega-tøset jersey liggende).


5 Responses to Lidt nyt til lageret….

 1. Lilly says:

  Uuuuhhh, nice nice nice!!! Har selv lige fornylig ‘opdaget’ denne online butik, og jeg har også planer om at købe lidt ind…..snart! Kender godt det der med at have projekter til sig selv på to-do-listen. Hos mig bliver de som regel aldrig til noget….Bettefisen kommer altid først; og han vokser jo også hurtigt, så der skal regelmæssigt nyt tøj til!

  Hvordan er kænguru-jerseykvaliteten? Er den ret tyk a la interlock? Jeg spørger, da jeg har problemer med de helt tynde og meget elastiske jerseyer i maskinen…

 2. Uh, Det ser godt ud! NU bliver jeg vist nød til at kigge på den forretning snart!
  P.S. Har du overvejet at tilføje endnu en gruppe på dem der kan kommentere. Jeg vil så gerne, men vil helst ikke bruge min google-konto i blogverden, og ville hellere bare skrive min mail og eller url og navn…

  • Judith says:

   Ja, det er en lækker forretning med rimelige priser. Er selv først blevet obs på den for nyligt, men de har godt nok fine ting!
   Jeg har lige forsøgt at gøre sådan, at alle kan kommentere. Håber at det virker nu?!?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *