Lidt af feriens sy-projekter

I ferien fik jeg syet lidt om aftenen, når ungerne sov.

En pose til Ibens vuggestue-ting.

Bagsiden af posen.

Frugtpose til Kaja til brug i børnehaven. Hun har selv valgt stof.

Nat-stofbleer til Iben. Jeg har syet tre mere, men de var lige i vaskemaskinen, da jeg tog billedet. Hjemmelavet mønster (lommeble). Yderstof af bambusvelour, inderside af microfleece. Som indlæg har jeg lavet trifold-indlæg af bambusfleece. Alle materialer er fra Funkjogging.dk. De fungerer super godt!

Næste (kedelige) projekt bliver syning af en bunke dagsbleer til Iben, da en del af dem, hun har, snart er for små. Jeg skal bare lige tage mig sammen til at komme i gang. Det tager egentlig ikke så lang tid at sy en ble, men det er ret ensformigt, så jeg skal lige tage tilløb!


2 Responses to Lidt af feriens sy-projekter

  1. sikke nogle flotte ting du har fået lavet..
    Min Kaja så billedet af frugtposen og sagde straks.. : Det min, der står Kaja.. Hun er lige begyndt at kunne genkende sit navn.. :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *