Lego Friends bukser til Kaja

Kaja ELSKER Lego Friends! Hun har ret meget af det, og der bliver leget med det hver eneste dag. Så da jeg blev tilbudt at teste et par Lego bukser, var der ingen tvivl. Selvfølgelig skulle Kaja da have et par knickers med Lego Friends pigerne! De ankom forleden, og Kaja var ellevild, da hun pakkede bukserne ud og så printet på dem. Hun har nærmest ikke haft dem af siden. De er lige lidt for store til hende. Hun svinger lidt mellem str 104 og 110. Disse er 110, og kunne godt have været et nummer mindre. Men altså, så kan hun bruge dem læææænge. Forhåbentlig bliver hun ikke træt af Lego Friends i mellemtiden. Der er heldigvis en elastik i linningen, som kan indstilles, så hun kan godt holde dem oppe, men de poser lidt for meget på hende endnu. Der er desuden knap og lynlås i bukserne, og det er lidt af en udfordring for en lille kjolepige. Så de kræver lidt hjælp engang i mellem.

Kaja er normalt ikke for meget for bukser – mildt sagt – så det er faktisk ret imponerende, at hun allerede har haft dem på flere gange. Det skyldes nok printet. Så det er simpelthen det, der skal til, for at få hende i et par bukser! Det var også derfor jeg valgte de bukser. Personligt ville jeg jo hellere have hende i et par uden print, men så ville hun aldrig have taget dem på.

Bukserne kan købes lige her hos Legowear.com.


Dette er et sponsoreret indlæg. Jeg har modtaget et par bukser som tak for at ville teste dem, men oplevelse, billeder og holdninger er mine egne. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *