Kajas værelse

I søndags blev jeg færdig med Kajas værelse. Svigerfar havde jo transporteret hendes “nye” seng over til os, og så syntes jeg, at værelset trængte til at blive lidt mere hyggeligt.

Vi flyttede puslebord og tøjskab ind på værelset. Tøjskabet er fra Ikea. Det var lidt kedeligt, så det er blevet peppet op med tapet fra Ferm Living, og en hel masse lag lak bagefter, så det kan klare lidt.

Jeg har også malet en taburet fra Ikea. Den er blevet lilla og er blevet tapetseret med  en plakat fra Småfolk (en tilsvarende som den, der hænger på væggen). Og så har den også fået en masse lak. Jeg har også malet en anden taburet gul, og tapetseret den med tapetet med de gule træer. Den gule taburet er dog ikke på billederne.

På væggen er der kommet en Småfolk-plakat og nogle sættekasser (som jeg også har malet og tapetseret). Det lyseblå billede over sengen har min oldemor lavet til mig, da jeg var barn, så det har også hængt på mit eget børneværelse. Der skal lidt flere billeder på væggen, men jeg skal lige have købt nogle sjove rammer først.

I vinduet har hun en fin solcelle-blomst stående. Den står og rokker frem og tilbage, og blafrer med bladende. Kaja ELSKER den. Skønt at hun kan blive så glad for en plastikblomst til 10 kr i Tiger.

Det allerbedste på værelset er den fede seng. Det er en gammel seng fra ca. 1950-1960. Den har aftagelige sider (som dog er pillet af på billederne). Den kan forlænges, men lige nu har vi den stående i den korte længde. Hun kan godt være der, men det varer nok ikke voldsomt længe, før den skal forlænges. Jeg synes, at det er så fedt, at sengen ikke er malet, men bare er lakeret. Den er selvfølgelig lidt slidt i lakken hist og her, men det er jo bare patina. Den seng er bare et fund :o)

Og jeg beklager virkelig den dårlige billedkvalitet. Vores kamera tager desværre bare dårlige billeder…

Ha’ en rigtig dejlig tirsdag :o)


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *