Kaja 5 år!

I dag fylder vores skønne, kloge, sjove og smukke datter 5 år! Dagen har budt på besøg af børnehaven, kage, saftevand og masser af hygge. Faktisk har det været en helt igennem dejlig dag. Kaja (og jeg) har nydt hvert et øjeblik!

Kaja ønskede sig brændende en “Klokkeblomst”-kjole, så sådan en har jeg syet til hende i fødselsdagsgave. Det var ikke helt let at finde ensfarvet stof i den helt rigtige farve, men jeg fandt noget bomuldstwill i Stof2000, som jeg valgte at bruge pga. farven, selvom det egentlig er lige kraftigt nok. Derudover har jeg brugt 3 meter glimmer-tyl (også fra Stof2000). Mønster er fra et gammelt fastelavnshæfte fra Ingelises Symagasin. Kjolen er helforet med bomuldslærred. Jeg måtte i den grad holde tungen lige i munden for at regne ud, hvordan jeg skulle sy den i ærmegabet og halslinningen, så inden syninger var synlige. Og endnu værre var det med den usynlige lynlås. Men det gik heldigvis, og jeg lærte selvfølgelig en masse i processen. Spændende om jeg husker det, næste gang jeg vil helfore en kjole….

Kaja blev meget glad for kjolen, og har haft den på hele dagen (dog med en hvid bluse under pga. kulden). Det ses tydeligt i hele huset, at hun har haft den på, pga. de enorme mængder glimmer overalt. Selv væggen var helt fyldt med glimmer efter ovenstående fotosession.


One Response to Kaja 5 år!

  1. A + K = ♥ says:

    Lyder som en dejlig dag – hvor er hun fin! Stort tillykke 😀

    – Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *