Jeg har vundet i 2 giveaways!

Hold da op, hvor har jeg været heldig. Forleden vandt jeg min allerførste blog-giveaway. En fiiiin børnebog hos skønne Julia Lahme. Bogen er ankommet i dag, og jeg glæder mig til at læse den for Kaja.

Billedet er lånt hos saxo.com

Og så har jeg lige set, at jeg har vundet En Elefants giveaway. Jeg har vundet en hæklet overraskelse, og er meget spændt på, hvad der dukker op. Hvor føler jeg mig heldig 🙂


7 Responses to Jeg har vundet i 2 giveaways!

 1. Hvor er du heldig! Gid det var mig 🙂 Glæder mig til at se din hæklede overraskelse.

 2. Josefine says:

  Du må virkelig være under en heldig stjerne, hvis man tror på det, men fedt er det. Jeg er i fuld gang med overraskelse til dig, men vil lige høre om i ved hvilket køn sommer babyen bliver, jeg har set lidt hint på din blog, men vil lige være sikker inden jeg hækler i faver.

 3. Judith says:

  Hej Josefine. Ja, jeg føler mig også helt vildt heldig! Og glæder mig meget til at se, hvad du finder på 🙂 Vi venter en lille pige til juli.

 4. Josefine says:

  Så er der sendt pakke afsted til dig. Glæderig til at høre om modtagelsen.

 5. Judith says:

  Uh, hvor spændende. Jeg glæder mig meget til at se, hvad du har fundet på 🙂

 6. Hejsa. Så syntes jeg helt bestemt du skal deltage i vores giveaway om en lækker håndtaske. Måske du er heldig igen.

  Se mere her og deltag:

  http://www.trendseller.dk/da/blog/give-aways/1-gratis-handtaske-udtraekkes-300612.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *