Jeg har klippet i alle mine yndlings-retrostoffer!

Og det er endt med at blive det skønneste sengetøj til Kaja.

Et nærbillede af de lækre stoffer, bl.a. Mummi-stof.
Bagside-stof i det skønneste hjerte-stof fra Graziela.

Fine detaljer med trykknapper i forskellige farver.

Kaja er “dynefornægter”, dvs. hun altid sparker dynen af, når hun sover. Når hun har ligget med en af vores voksen-dyner, så har hun ikke helt så let kunne sparke den af. Så nu har hun fået en voksendyne i stedet for juniordynen. Men sådan en dyne skal jo også have et betræk!

Jeg har længe kredset om mine yndlings-retrostoffer, men jeg har ikke kunne nænne at klippe i dem. Men dette var et projekt, hvor de virkelig kunne komme til deres ret. Så forsiden af dynebetrækket består af en masse kvadrater af yndlingsstofferne. Bagsiden er det lææækre Graziela-stof med hjerter. Jeg har også syet et pudebetræk af hjertestoffet. Det er virkelig blevet flot, og man kan da ikke andet end blive glad i låget af alle de skønne farver!


One Response to Jeg har klippet i alle mine yndlings-retrostoffer!

  1. Marianne says:

    Lækkert! Nu skal hun nok få lyst til at beholde dynen på! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *