Jeg er her stadig

Det er godt nok længe siden, at jeg har skrevet et indlæg til bloggen. Det skyldes simpelthen manglende overskud. Jeg er gravid i 11. uge, og har været hårdt ramt af døgnkvalme, opkast og mavesmerter. Den smule energi jeg har haft, har jeg brugt på at forsøge at passe mit job. I sidste uge fik jeg så grimme mavesmerter og blødninger, og måtte til akutscanning for at tjekke, at alt var ok. Det var det heldigvis, men jeg fik besked på, at jeg altså skulle lytte til min krop og sørge for at slappe af, til jeg igen kommer ovenpå. Så nu er jeg blevet sygemeldt resten af december måned, og forhåbentlig er kvalmen og opkasten forsvundet til den tid, så jeg får lidt energi igen!

Det er virkelig en lettelse ikke at skulle stresse over jobbet. Jeg ved, at der ligger en kæmpe bunke til mig, når jeg kommer tilbage, men det vælger jeg ikke at tænke på.

Det er ikke blevet til meget krea gennem det sidste stykke tid. Ofte er jeg faldet i søvn sammen med Kaja om aftenen, og hvis jeg på magisk vis har holdt mig vågen, så har jeg ikke haft energi til noget. Men lidt er det da blevet til i weekenderne. Jeg har også syet et par bukser mere og en julekjole til Kaja, men det mangler jeg at tage billeder af.

 Et par dejlig varme posebukser i babyfløjl fra Michael Miller og med velour-foer. Mønster fra Minikrea.

En “andekjole”. Mønsteret et hjemmelavet tegnet efter Kajas yndlingskjole. Den er lige lille nok, desværre. Men den er godt nok fiiiin til hende 🙂 Stoffet er noget amerikansk designerbomuld.

3 Responses to Jeg er her stadig

  1. Millelouise says:

    Tillykke med det – man kan jo ikke det hele- jeg synes det er flot du har fået syet – det er mere end jeg har – men jeg er også gravid, smil

  2. Millelouise says:

    Tillykke med det – man kan jo ikke det hele- jeg synes det er flot du har fået syet – det er mere end jeg har – men jeg er også gravid, smil

  3. Judith says:

    Tusind tak for din hilsen. Og tillykke med graviditeten 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *