Gul stol og stilhed….

Der er meget stille på bloggen for tiden. Jeg er startet i arbejde, så krea er der overhovedet ikke tid til. Puha, hvor vi farer rundt for at nå alt det praktiske i de få timer vi har, fra børnene sover til vi selv skal i seng. Jeg drømmer om et deltidsjob, så vi lettere kan få dagligdagen til at hænge sammen, men deltidsjobs til ac’ere hænger jo desværre ikke på træerne. Indtil da må vi bare acceptere, at pigerne er i institution i 9-10 timer hver dag, selvom jeg godt nok har dårlig samvittighed over det. De har dog taget omvæltningen ret godt, men det mærkes tydeligt, at de er meget “mor-syge” og trænger til ro og tryghed, når vi først er hjemme ca. 17.15 hver dag. Vi tager revanche i weekenderne, hvor vi prøver ikke at have for mange planer og i stedet prioritere nogle stille og rolige dage sammen med pigerne.

Inden jeg startede i job nåede jeg lige at blive færdig med en stol, som efterhånden har været et projekt i et par år. Det er en Hukit-stol fra 1974, som jeg købte for en rund 20’er på et loppemarked for 2 år siden. Stolen var desværre malet meget dårligt med et meget tykt lag hvid maling. Sidste sommer fik jeg pudset malingen af, og så har den ventet på, at det blev sommer igen, så jeg kunne få den malet. Jeg har sprayet den med spraymaling fra Belton Molotov i farven “Signal Yellow”, og efter et par ugers “afdampning” i garagen er den nu kommet ind i børneværelset. Og hvor er den bare blevet fin!

Efter

Før


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *