Gul Geranium dress

DSCI0288 (2)

Ih, hvor er det længe siden, jeg har blogget sidst. Jeg har haft (og har stadig) alt for travlt på mit elskede job. Samtidig har vi været i fuld gang med ombygning af huset. Selvom vi har håndværkere til at gøre arbejdet, så er det stadig enormt drænende at huset står på den anden ende i så lang tid. Nu er det meste kommet på plads, og jeg begynder endelig at kunne føle mig hjemme i mit eget hus. Det har jeg ikke kunne i det sidste halve års tid. Her hersker stadig lidt kaos, men slet ikke som før. Det kan mærkes som en stor lettelse hos os alle. Børnene har også været påvirket af det (enten af kaos eller af, at vi andre har været temmelig stressede af det), men de trives også bedre igen. Det er så dejligt.

Samtidig med job-travlhed og ombygning har vi også været ret ramt af sygdom, både børn og voksne. Så vi satser på, at foråret og færdigt hus giver os alle mere overskud.

Alt mit syudstyr er pakket ned, og har været det et stykke tid, så syning bliver det ikke til for tiden. Det kreative består i at indrette huset, hvilket er skønt. Men jeg savner nu symaskinerne, og glæder mig til at få vores nye kontor/syværelse færdigt.

I starten af januar syede jeg denne skønne kjole til Kaja. Hun ønskede sig en gul kjole i fødselsdagsgave, da hun fyldte 7 år i januar, så jeg lavede denne smukke sag til hende. Den er så fin og forårsagtig.

Mønster er Geranium Dress og stof er fra Malika-Rosa. Kjolen har fået en lille detalje med lysegrønt tittebånd i taljen og orange lynlås i ryggen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *