Frøkenens nye kjole

Jeg har endelig lavet en smule kreativt. Kasper har haft ferie de sidste 3 uger, og i den tid er det lykkedes mig at få en smule sy-tid. Det blev til denne farverige kjole til Kaja. Hun har selv valgt stoffet, og er helt vildt glad for kjolen.

Stoffet med dyreprint kan jeg desværre ikke huske hvor er fra, men jeg mener, at det er noget amerikansk designerstof. Det er i hvert fald en skøn og blød kvalitet. Det prikkede er fra Stof2000. Mønster er Homemade Iris. Desværre blev kjolen lidt for lille i halsåbningen, som jeg ellers havde lavet med belægning, vlieseline und alles. I stedet blev der klippet lidt af hele vejen rundt, og så blev der syet gult prikket skråbånd på, som Kaja havde valgt. Det er nu så hyggeligt, når hun er med i syværelset 😉


5 Responses to Frøkenens nye kjole

 1. Boldreel says:

  Hvor er den altså skøn :o)

 2. Anonymous says:

  vi vil se den på! vi vil se den på! 😉

 3. *Michelle says:

  åh hvor er den bare fin fin fin.. erhelt vild med det dyre print..har det selv i pastel farver..
  Kh

 4. Judith says:

  Tusind tak for de søde ord 🙂
  Den er bare SÅ fin på. Men lige for tiden hader Kaja desværre at blive fotograferet, så der er desværre ingen billeder af den på…. Øv!!!!

 5. Jeg blev så inspireret af din kjole, så jeg selv har købt mønstret og har fået syet Kajas fødselsdagskjole efter det mønster. :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *