Forklædekjole med prikker og fisk

kjole

Iben har fået sig en forklædekjole. Egentlig er det allerede et par uger siden, jeg syede den. Kjolen er vendbar, så det er faktisk to kjoler i én.

Begge slags stof er fra Michael Miller, og er fundet i mit stofskab. Stoffet med fisk var desværre ikke helt stort nok, så det måtte syes sammen på midten. Jeg har derfor også syet et bånd på ned gennem midten for at camouflere syningen lidt. Kantebånd er det lækre poly-cotton-bånd fra Malika-Rosa, og trykknapper er fra Funkjogging. Mønster er fra Ottobre 01/12 #4.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har også syet nogle matchende lilla og orange shorts (+ et par ekstra i pink, nu jeg var igang). Mønster er fra Ottobre 03/13 # 7. Stof er jersey fra Malika-Rosa og rib fra Funkjogging.

Lige nu bliver det ikke til så meget syning. Iben har nemlig skoldkopper. Suk!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *