For lille hat eller for stort hoved?

Jeg har syet en ny sommerhat til Iben, så hendes sarte hud kan beskyttes. Nu bruger hun en solhat, som jeg syede til Kaja, da hun var mindre, men den skygger desværre ikke helt nok. Denne er syet efter mønster i Elsebeth Gynther. Jeg har dog lavet skyggen bredere, og ikke mindst længere i nakken. Desværre er den blevet for lille til Iben, så den ryger videre til min lille niece Maia. Og så må jeg i gang med en lidt større model, så Iben kan få sig en ordentlig solhat. Men ih, hvor er det skønt med lidt sy-tid igen. Også selvom jeg stresser vildt over alle de sy-planer jeg har i hovedet. Der er jo ikke timer nok i døgnet!


6 Responses to For lille hat eller for stort hoved?

  1. Sikke en skøn hat!! ærgerligt at hun ikke kunne passe den, men godt der får glæde af den.

  2. Ih hvor er den fin altså! Den bliver Maia glad for 🙂

  3. Judith says:

    Taaak. Og ja, den bliver Maia (aka hendes mor) nok glad for!

  4. Lilly says:

    SMUK! Og ja, det er så ærgerligt at sy for småt. ØV! Hey, jeg kan virkelig godt nikke genkendende til det du skriver om, at alle de syplaner i ens hoved, som man IKKE har tid til at udleve, de kan gå hen og stresse en lidt….hvem der bare havde flere timer i døgnet til håndarbejdssysler! YAY! KH L

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *