Flere bukser til lillepigen

Jeg får desværre hverken syet særlig meget eller skrevet særlig meget herinde for tiden. Grunden er total søvnmangel og en lille frustreret tøs. Iben har nu i et par måneder sovet dårligt om natten, men de seneste par uger har det været helt vildt. Hun er i en fase med separationsangst, så hun vil være ved mig hele tiden. Også om natten. Hun vågner ca. en gang i timen, og sover kun, hvis hun ligger i ske med mig. Det betyder naturligt nok, at jeg heller ikke får meget søvn pga de konstante vækninger. Samtidig er hun dybt frustreret over ikke at kunne kravle (hun er dog heldigvis lige ved at knække koden) og er ved at få 4 tænder på én gang. Så der er ikke noget at sige til, at hun er ret pjevset og bare vil have sin moar…

Men nok ynk! For nogle uger siden fik jeg syet nogle bukser til Iben. Igen efter Ottobre 3/12 nr 8 (modificeret). De passer perfekt til hendes stofblenumse. Stof er babyfløjl (vistnok Michael Miller, så vidt jeg husker) og velour fra Funkjogging. Jeg har også syet en kjole til mig selv, men den skal jeg lige have taget billeder af.One Response to Flere bukser til lillepigen

  1. Binemor says:

    Ih hvor er de fine! Lyder lækkert med den kjole, den glæder jeg mig til at se

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *