Ferie….

Vi har lige haft ferie alle 4. Hvor har det været skønt med en lille pause fra hverdags-stress. Hold da op, hvor løber vi bare rundt for at nå alting, efter at jeg er begyndt at arbejde på fuld tid!

Jeg havde ferie i 2 uger, og de andre havde i 3 uger. Vi har bare været hjemme, da vi jo lige er flyttet, så derfor er økonomien bestemt ikke til at rejse. Men vi havde faktisk også mest lyst til bare at blive hjemme. Vi har været på ture rundt omkring, og har været afsted med Kaja i Tivoli, Zoo etc, så hun fik lidt oplevelser og lidt alene-tid med enten mor eller far. Og så havde vi da også lige et kæmpe stenbed i vores nye have, som skulle fjernes. Så der er blevet flyttet en masse sten, gravet planter og buske op og anlagt græsplæne. Det tog sin tid med en krudtugle af en 1-årig i nærheden!

Krea har jeg faktisk ikke haft meget tid til, men der er da blevet lavet lidt nødvendige ting. Måske er det også derfor, at jeg har prioriteret andre ting end syning. Når der ligger sy-projekter og venter, som jeg SKAL lave, så mister jeg ret hurtigt lysten, og har lidt svært ved at komme i gang. Glæder mig til “skal”-bunken er væk, så jeg kan komme i gang med sjovere projekter. Billeder af de ting, som er blevet produceret, kommer i et senere indlæg.

Bulderbassen skal liiiige tjekke vanderen….

….og liiiige vade ind i strålen….

….men ups, man bliver jo våd! Det syntes hun dog bare var sjovt,
og tog en runde til…  Mange runder blev det til!

Storesøster var lidt mere forsigtig, og vovede sig aldrig ud i vandet. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *