Fastelavn er mit navn

Kaja har meget svært ved at beslutte sig for, hvad hun vil være til fastelavn i børnehaven. Det er nok også for meget forlangt af en 3-årig. Først ville hun være enten prinsesse eller humlebi. Så jeg gik i stoflageret, og fik klippet stof til henholdsvis en lyserød prinsessekjole og en humlebi-dragt. Da prinsessekjolen var færdig, blev Kaja meget ulykkelig, for hun ville ikke være “Tornerose”, men “Askepot”. Og hun ville slet ikke være humlebi!!!!

Humlebi-dragten bliver nu syet færdig alligevel, så kan hun bruge den til at lege i, hvis ikke hun vil have den på til fastelavn. Den ligger klar ved symaskinen til at blive kørt igennem. Efter hendes udmelding gik jeg i gang med en Askepot-kjole, for jeg havde alligevel noget lyseblåt stof liggende og jeg kan genbruge mønsteret fra den lyserøde prinsessekjole. Og prinsessekjoler kan man jo ikke få for mange af, når man er en rigtig lille prinsesse-tøs 😉 Desuden synes jeg faktisk, at det er super hyggeligt at kreere kostumer.

Askepot-kjolen blev færdig i går, og da Kaja så den blev hun lykkelig. Hun har ikke ville have den af siden, og var meget ked af, at hun ikke fik lov at sove i den. I morges havde hun den også på helt ind til hun skulle afsted i børnehave.

Mønsteret til begge kjoler har jeg fra en fastelavnshæfte fra Ingelises (det blå hæfte). Jeg har dog lavet lidt ændringer hist og her. Stof er fra stoflageret, og jeg kan faktisk ikke huske, hvor jeg har det fra. Det eneste, som jeg har måtte ud at investere i er noget blåt glimmerstof til Askepot-kjolen.

Det er skønt igen at have lidt tid til at sy. Desværre kan jeg ikke holde til at sidde særlig længe ad gangen ved symaskinen pga. min bækkenløsning, før jeg bliver nødt til at lægge mig for at hvile pga. smerter. Men bare en halv time hist og her er guld værd 🙂


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *