Et stribet sæt til mig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

For et stykke tid siden syede jeg et sæt tøj til mig selv. Det er syet i isoli, så det er et dejlig afslappet sæt. For nogle år siden ville jeg have forsvoret, at jeg ville iføre mig “sæt”, men jeg synes faktisk, at det er meget cool.

Sweatshirten er syet efter Lane Raglan-mønsteret. Det er et super mønster, som klart kan anbefales. De eneste ændringer, jeg har lavet er, at jeg har forkortet ærmer og længden af forstykke og bagstykke.

Nederdel er syet med udgangspunkt i et mønster fra Symagasinet 9/14. Mønstret havde en elendig pasform, så jeg har tilrettet det ret meget.

Stof er isoli fra Stofdepotet. Virkelig lækker kvalitet!


2 Responses to Et stribet sæt til mig!

  1. Stine (blåvild) says:

    Rigtig flot sæt! Jeg har også købt den isoli og jeg synes den passer rigtig godt til det sæt du har valgt! Jeg må i gang med sådan en raglan 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *