Et sæt til Iben.

Mere tøj til Iben. Endnu engang er blusemønsteret fra bogen Heilt Spesiell og Jubel. Det samme er buksemønsteret. Sættet fik jeg lavet færdig søndag aften, og mandag blev det testet af Iben. Det passer perfekt, så jeg må i gang med flere bukser og bluser! Den mønstrede jersey og ribstoffet er købt hos Funkjogging. Den blå velour er købt hos Stof2000.

Jeg er SÅ glad for den norske sybog Heilt Spesiell og Jubel. Den har en række basismønstre på bluser, bukser, nederdele, kjoler, t-shirts, shorts, bodyer osv. Alle mønstre er til strækstof! Basismønstrene bliver så ligeledes vist i diverse variationer over samme basis, og der følger mønstre med til samtlige variationer. Disse bukser er f.eks. lavet i 6 forskellige versioner, hvor selve buksemønsteret grundlæggende er det samme, men hvor lommer og detaljer varierer. Det synes jeg er alle tiders. Mange af mønstrene minder om dem, man kan finde i Ottobre-bladene, men det er rart at have det hele samlet ét sted, og så er det rart at det er samme grundskabelon, som de forskellige variationer bygger på. Bogen kan klart anbefales!


3 Responses to Et sæt til Iben.

 1. Lilly says:

  Hvor er det bare et totalt fedt sæt! 🙂 Stofvalget og detaljerne er lige i øjet (især er jeg VILD med lommerne!). Skal da vist liiige have søgt efter den norske bog, som du omtaler – tak for tippet! KH L

  • Judith says:

   Tusind tak for de søde ord 🙂
   Bogen kan klart anbefales. Især hvis man er til retro-stilen! Den kan dog ikke købes i DK, desværre, men kan selvfølgelig bestilles hjem fra Norge.

  • Lilly says:

   Godt vi har Internettet til hjælp så! 😉 Og ja, jeg er VILD med retro-stil – den styrer for vildt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *