Et prinsesse-tema – sponsoreret indlæg.

Da Kaja havde fødselsdag i januar måned, havde hun pigerne fra børnehaven på fødselsdagsbesøg. I den anledning ville hun meget gerne have prinsesse-tema. Jeg nøjedes dog med at købe nogle servietter med Disney Prinsesser på og pyntede derudover med en masse lyserødt dims. Jeg havde faktisk tidligere tænkt på at lave et ordentligt prinsessetema, men endte med at være lidt sent ude i forhold til at få det hele indkøbt.

Hvis jeg havde været i lidt bedre tid, så havde jeg nok købt ind til prinsesse-tema hos The Fairytale Company. For nøj, hvor har de nogle fine ting og sager til at lave den helt rigtige tema-fest til børnefødselsdagene med. Og så er der vildt mange forskellige temaer at vælge i mellem.

Se f.eks. dette tema med Disney Prinsesser. Jeg er helt sikker på, at Kaja ville have elsket kagefadet med prinsesser til de muffins, vi serverede.

Også et Dora the Explorer-tema ville have været enormt populært hos Kaja. Og så ville det måske have været knapt så lyserødt og Disney-agtigt – hvilket jeg ville have været glad for.
Heldigt at jeg har næsten et helt år til at tænke over, hvilket tema, det skal være næste gang, for der er virkelig mange gode at vælge i mellem. Også nogle, som ikke er bygget op over “kendte” figurer. Men nu er tippet i hvert fald givet videre, hvis andre i blogland skal holde børnefødselsdag med tema i nær fremtid.
Dette er et sponsoreret indlæg, som jeg har modtaget noget for at skrive. Indlægget er dog stadig et udtryk for min egen personlige holdning!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *