Et evighedsprojekt blev afsluttet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yay! Endelig blev jeg færdig med mit evighedsprojekt. To år har det taget mig, men nu er der endelig kommet et tæppe ud af det. Det er egentlig ikke fordi det har været svært, men jeg har bare været i gang med det lidt on/off. Har holdt laaaange pauser med det, hvorefter jeg igen har siddet lidt med det om aftenen. Det har været alletiders beskæftigelse mens jeg f.eks. har set tv om aftenen, men i perioder har jeg bare slet ikke orket. I andre perioder har jeg været optaget af andre projekter. Men NU er tæppet færdigt!

Opskriften er Yarnfreaks Yndlingstæppe. Jeg har hæklet det i Rasmillas Yndlingsgarn, hvor jeg har brugt dobbelttråd, for at gøre det lidt tykkere. Nu er det så mit yndlingstæppe i mit yndlingsgarn.


4 Responses to Et evighedsprojekt blev afsluttet

 1. Godt, det blev færdigt, for nøj, det er fint 😀

  – Anne

  • Judith says:

   Hej Anne. Tusind tak for de søde ord 🙂 Jeg er også super glad for det. Det er så blødt og lækkert 🙂

 2. Lilly says:

  Godt gået – det kan du godt være stolt af! Det er virkelig flot, Judith :-))))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *