Endelig….

… weekend! Jeg har hele ugen glædet mig til weekenden. Jeg trænger hårdt til ro og til at puste ud efter en hektisk uge. Jeg glæder mig til at være ude i (forhåbentligt) dejligt vejr og til at sidde ved symaskinen. Sidste weekend fik jeg klippet en del stof til både kjoler og bukser til Kaja. Nu har det ligget på spisebordet hele ugen, og forhåbentlig får jeg lidt kvali-tid med symaskinen, så det kan flikkes sammen.

Aftnerne i denne uge er brugt på sofaen foran fjerneren, fordi jeg bare er for træt til alt andet. Jeg har dog fået broderet mit iPhone-cover færdigt. Det er nødvendigt med et cover, for Kaja spiller jo på telefonen. Og hun er ikke ligefrem forsigtig. Men jeg ville gerne have et personligt cover, så jeg købte sådan en på ebay, og nu har den fået tilføjet lidt broderi. Så lidt får jeg da nørklet med, selvom jeg falder i søvn kl 21 hver aften :o)

Og så et godt råd før weekenden. Pas på med skarpe knive, når du laver mad! Jeg har lige skåret igennem min ene lillefingernegl med en MEGET skarp kniv. Den smuttede lige, og så gik den gennem neglen. Det bløder pænt meget. 2 mm højere oppe, så var toppen af min finger smuttet med. Ups…..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *