En sweatshirtkjole til mig!

Jeg er i fuld gang med at få syet de sidste ting, som allerede ligger klippet og klar på sybordet, inden vi skal flytte om et par uger. En af de ting er denne sweatshirtkjole til mig selv, som egentlig kun manglede at få syet ribkant på. Det har den så ventet på i 2 mdr….. Mønstret har jeg selv lavet, og det kræver altså lige lidt finpudsning, før den sidder helt godt. Men kjolen er dejlig blød og super praktisk herhjemme, hvor jeg som oftest ender med at blive smurt ind i diverse madvarer i løbet af dagen af den lille Ibbe-pige. Stoffet er isoli og ribkanter.


One Response to En sweatshirtkjole til mig!

 1. Christina says:

  Hej Judith,

  Super flot kjole – hatten af for at du selv har lavet mønsteret. Det kunne være fedt at lære en dag.

  Kig forbi min splinternye blog kreamani.blogspot.dk, hvis du har lyst.

  Hilsner
  Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *