En sløjfe-kjole

Jeg er gået i gang med Kajas forårs/sommer-garderobe, og har lavet en kjole til Kaja. Jeg ville egentlig have lavet den blå, men jeg spurgte Kaja (er nemlig ret træt af at sy tøj til hende, som hystaden nægter at bruge), og den skulle i hvert fald ikke være blå. I stedet blev den lyserød, og hun valgte også selv det gule bånd. Stoffet er noget amerikansk stof købt hos Strawberryflavor, og mønsteret er et, som jeg selv har lavet.
Kjolen har fået fine lommer med sløjfer, inspireret af hende her, som har lavet en super nem DIY lige her. På bagsiden har kjolen knapper, som matcher lommerne. Desuden har jeg lavet en sløjfe, som jeg har syet på et hårspænde. 
Indtil videre er kjolen faldet i god jord, så forhåbentlig kommer den meget i brug. Modellen er ret hurtigt syet, så mon ikke, at jeg får produceret flere kjoler bare med andre detaljer!


4 Responses to En sløjfe-kjole

 1. Rikke says:

  Hvor er det en fin kjole. Jeg må vist også i gang med at få syet nogle til Kayamusen inden vi rammer foråret 🙂

 2. Boldreel says:

  Det er en flot kjole med dejlige farver.

  Hyggeligt at læse at det er tøj til Kaja. Jeg har selv en lille Kaja herhjemme. Hun er dog kun 18 mdr, og så er der en lillebror på vej en af de nærmeste uger.

  Jeg har straks tilmeldt mig som fast læser hos dig.

  Jeg var lige lidt af dine gamle indlæg igennem og kan se at du også bruger Minikreas mønstre. så dejligt med lidt inspiration.. :o)

  god aften

  :o) Linda
  boldreel.blogspot.com

 3. Judith says:

  Hej begge. Tak for de søde ord. Sjovt med alle de Kaja’er/Kaya’er 😉
  Linda: Jeg har straks meldt mig som læser på din blog, og glæder mig til at følge den!

 4. Skøn kjole! Og så fint det er med sløjferne på:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *